Malmös stormarknad för självplockade delar. OBS endast självplock!
Ni måste komma hit och plocka av delarna vi kan inte hjälpa er med detta.

 

OBS VI HAR STÄNGT FÖR OMBYGGNAD 210919-

OBS Vi har ingen telefon, ingen stress!

  • Lördagsöppet året om mellan 09.00 - 15.00, dock ej helgdagar. Söndagar stängt.
  • Fasta, låga priser efter detalj, t ex en motor kostar lika lite oavsett från vilket bilmärke den kommer.
  • Du bedömer alltid själv skicket på delarna du vill köpa, är delen inte bra, köp den inte!!
  • Vi lånar inte ut några verktyg, ta därför alltid med egna verktyg! Endast elektrisk tigersåg eller handverktyg tillåtet på returbilen. Kapklingor, gasskärare och liknande verktyg är liksom rökning absolut förbjudet inom området pga brandrisk.
  • Du ser på vår hemsida vilka bilar som finns i lager. Vi byter kontinuerligt ut bilar, kolla därför alltid hemsidans "senast inkommet" innan du kommer hit.
  • OBS vi tar bara bilder på bilen när den kommer hit, kontrollera därför datumet då bilen kom hit (uppgiften finns på bilarnas bildsidor), ju längre bilen stått hos oss desto större risk att delarna du vill ha är sålda.
  • Ta med fika, drycker eller mat, vi säljer tyvärr inte detta på Returbilen!
  • Vi har ingen telefon men du är välkommen hit!

Malmö  HAR STÄNGT FÖR OMBYGGNAD 210919

Returbilen i Malmö finns på Jörgen Kocksgatan 65-67 (ca 400 m österut från Centralstationen i Malmö, ni ser alla våra bilar på tomten tydligt när ni kör över Frihamnsviadukten i Malmö).

Se karta på eniro >

Här skapades Returbilen 1999 av ett gäng entusiaster som insåg att det saknades ett riktigt lågprisalternativ för bilägare i Skåne. Visionen att kunna hålla priser på begagnade delar på en nivå i närheten av 10% av originaldelens nypris lyckades och tillströmningen av folk som gillar att själv skruva av sina delar har sen dess ständigt ökat. Entusiasterna Alice, Luzar, Kotten, Oscar, Putte och Nisse (Zbigniew) har kämpat i ur och skur med att utveckla konceptet. Under 2008 kommer en länge planerad utbyggnad av anläggningen med nya försäljnings- och demonteringsbyggnader att slutföras. Detta skall invigas med ett jippo som ni kommer att kunna läsa om på vår hemsida www.returbilen.se.

Ett stort misstag gjordes av oss när vi trodde att det var kunder runt Malmö som skulle komma, vi har idag kunder från hela Sverige, Polen, Danmark och Norge som kommer till oss i Malmö för att fynda.

Vi tror mycket på framtiden tack vare våra trogna kunder som ständigt sporrar oss mot nya mål.

0 Bilar på


Faktura